
BYBLOS: Ένα νέο γαστρονομικό ταξίδι με αέρα Περού και Ιαπωνίας ξεκινάει αυτό το καλοκαίρι στη Μύκονο
Το Byblos Mykonos, με επιρροές από το μακρινό Περού και τις ιαπωνικές τεχνικές, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Μάιο του 2022.
-
03.03.2022 Mykonos Post
Το Byblos Mykonos, η νέα γαστρονομική άφιξη στο νησί των ανέμων, με επιρροές από το μακρινό Περού και τις ιαπωνικές τεχνικές, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Μάιο του 2022 και να κλέψει τις εντυπώσεις, παρασύροντας τους επισκέπτες του σε ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων και αισθήσεων, μέσα από μοντέρνα fusion πιάτα, εντυπωσιακά ποτά και αξέχαστα party.

Σε λίγους μήνες, ο μαγικός καταπράσινος κήπος του Byblos πρόκειται να υποδεχτεί όλους εκείνους που αναζητούν το κάτι παραπάνω από τις απολαύσεις της ζωής, σε όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρεθούν. Εκείνους που δεν επαναπαύονται ποτέ και ταξιδεύουν με σκοπό να γνωρίσουν ξεχωριστούς ανθρώπους, ανακαλύπτοντας κρυμμένα συναισθήματα. Γιατί στην ψυχή του Byblos βρίσκεται ένας ανήσυχος αλλά απαιτητικός νομάς, ο οποίος επιδιώκει να συλλέξει και να μοιραστεί με αγαπημένα πρόσωπα τις ομορφότερες αισθήσεις για τον ουρανίσκο, τα μάτια, τη φαντασία.

Εμπνευστής του νέου εγχειρήματος, ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Γκαβέλας, ο οποίος ενώνει τις δυνάμεις του με τον executive chef Θάνο Στασινό, και τον κορυφαίο sommelier Νικόλα Γιαννόπουλο, και δημιουργεί ένα νέο γευστικό προορισμό που θα αφήσει το στίγμα του στον γαστρονομικό χάρτη της Μυκόνου.

Από εξαιρετικό ceviche μέχρι λαχταριστά tiraditos και sashimi, το μενού αποτελείται από μοναδικές gourmet εμπειρίες, εμπνευσμένες από την όρεξη για ζωή, ενώ, μέσα από τις δημιουργίες του, ο ταλαντούχος executive chef Θάνος Στασινός, προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό ταξίδι στις γεύσεις της περουβιανής και ιαπωνικής γαστρονομίας.

Παράλληλα, ο παγκοσμίου φήμης sommelier Νικόλας Γιαννόπουλος δημιουργεί μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα ποτών, με πλούσια συλλογή από εκλεκτά κρασιά και σπάνιο sake, η οποία όχι μόνο συμπληρώνει τα φίνα πιάτα του εστιατορίου αλλά συνοδεύει με μοναδική γεύση τις στιγμές των επισκεπτών, προτρέποντάς τους να δώσουν στην κάθε γουλιά τη σημασία που της αξίζει.

Το Byblos όμως, αναμένεται να εντυπωσιάσει και σχεδιαστικά, καθώς ο έμπειρος designer Γιώργος Παντελούκας και οι GJP Design & Construction, επιμελήθηκαν την κατασκευή και διακόσμηση του χώρου, έχοντας ως κύριο στόχο να μεταφέρουν στους επισκέπτες τη μυστικιστική αύρα και πολυτελή φινέτσα που αναζητά κάποιος για ένα αληθινό Μυκονιάτικο καλοκαίρι από την πρώτη κιόλας στιγμή.