
Ο Όμιλος Katikies υποδέχεται το ολοκαίνουριο Botrini’s Mykonos
Η εμπειρία φιλοξενίας του ομίλου Katikies στα επτά πολυτελή ελληνικά ξενοδοχεία που διαθέτει στη Μύκονο και στη Σαντορίνη είναι μια μοναδική εμπειρία.
-
14.03.2023 Mykonos Post
Αυτό επιβεβαιώνει o Forbes Travel Guide (“FTG”), το μοναδικό παγκόσμιο σύστημα αξιολόγησης για πολυτελή ξενοδοχεία, εστιατόρια, spa και υπερατλαντικές κρουαζιέρες, που ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες τα αποτελέσματα για τα 2023 Star Awards: το Katikies Santorini και το Katikies Mykonos κέρδισαν ένα νέο Forbes Travel Guide Five Star βραβείο και παρουσιάζονται μαζί με άλλους τιμώμενους στο ForbesTravelGuide.com.

Πρόσφατα ο όμιλος ανακοίνωσε μία σημαντική γαστρονομική άφιξη στο λαμπερό νησί των ανέμων. Μετά την τεράστια επιτυχία του Botrini’s Santorini, της πρώτης κυκλαδίτικης βερσιόν του διάσημου και βραβευμένου με αστέρι Michelin αθηναϊκού εστιατορίου που φιλοξενείται στο Katikies Santorini και λατρεύτηκε από το ελληνικό και το διεθνές κοινό, ήρθε η στιγμή η Μύκονος να αποκτήσει το δικό της εστιατόριο Botrini’s.
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: πέρσι, η ηχηρή συνεργασία μεταξύ του εμβληματικού Ξενοδοχειακού Ομίλου Katikies και του διάσημου Michelin-starred σεφ Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος ανέλαβε το ρόλο του executive chef όλων των εστιατορίων των ξενοδοχείων του ομίλου, τάραξε τα νερά στο γαστρονομικό τοπίο των Κυκλάδων. Φέτος, είναι η σειρά της Μυκόνου: το πανέμορφο και πολυτελές Katikies Mykonos, λοιπόν, θα υποδεχθεί το ολοκαίνουριο Botrini’s Mykonos, το οποίο θα παραμείνει φυσικά πιστό σε όλες εκείνες τις αξίες που χάρισαν στο εστιατόριο Botrini’s τις πολυάριθμες βραβεύσεις του και το αστέρι από τον οδηγό Michelin. Αυτή τη φορά όμως μέσα σε ένα σαγηνευτικό κυκλαδίτικο σκηνικό με καταγάλανο αιγαιοπελαγίτικο φόντο και εξωτική, boho-chic αύρα.

Πάνω από την ηλιόλουστη παραλία του Αγίου Ιωάννη οι επισκέπτες θα απολαύσουν τα εντυπωσιακά πιάτα του διάσημου Ελληνο-Ιταλού σεφ Έκτορα Μποτρίνι. Επιδεικνύοντας κορυφαία υλικά, υψηλή τεχνική και αστείρευτο ταλέντο, οι πιο εμβληματικές συνταγές του σεφ θέτουν τις βάσεις για μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Τα πολυτιμότερα και πιο φρέσκα δώρα της γης και της θάλασσας περνούν από την κουζίνα για να μεταμορφωθούν σε έργα σύγχρονης μαγειρικής τέχνης, που συναντούμε σε degustation και à la carte μενού και συνοδεύονται από εξαιρετικές ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιού, υπό την επιμέλεια του Γιάννη Καρακάση MW (Master of Wine). Περισσότερες λεπτομέρειες και εντυπώσεις, προσεχώς.
Της Γιώτας Παναγιώτου