
Έρχονται οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2022
Οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς προσκαλούν στο πιο δημοφιλές και πολυαναμενόμενο γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς, για να δοκιμάσουμε επιλεγμένα μενού στα βραβευμένα εστιατόρια όλης της Ελλάδας, πληρώνοντας μόνο το 50% της τιμής τους -Ανάμεσα σε αυτά και εστιατόρια της Μυκόνου
-
23.06.2022 Mykonos Post
Το πιο εντυπωσιακό γαστρονομικό χάπενινγκ της χώρας, οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, όπου τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας συμμετέχουν σε μια μεγάλη γευστική γιορτή, προτείνοντας στο κοινό σπέσιαλ μενού στο 50% της αξίας τους, έρχεται οσονούπω. Έτσι λοιπόν, για τέσσερις εβδομάδες από τις 30 Ιουνίου έως τις 28 Ιουλίου θα σπάσουν τα προηγούμενα γευστικά ρεκόρ, καθώς πάνω από 100 εξαιρετικά εστιατόρια και ωραίες ταβέρνες, που έχουν βραβευτεί φέτος με Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας συμμετέχουν σε αυτή την τεράστια χαρούμενη γευσιγνωσία.
Το ξέρετε και από τις προηγούμενες χρονιές ότι γίνεται χαμός λόγω της τεράστιας συμμετοχής του κόσμου σε αυτό το event, οπότε έχετε κάθε λόγο να κινηθείτε πολύ γρήγορα για να εξασφαλίσετε τραπέζι στα εστιατόρια που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Με την αφρόκρεμα των εστιατορίων, κυριολεκτικά απ’ άκρου σ’ άκρον της χώρας να συμμετέχει σ αυτή την πολύ σπέσιαλ -και προσιτή οικονομικά, γευστική εξτραβαγκάντσα, ο γαστρονομικός τουρισμός με αυτή την αφορμή γίνεται πολύ προκλητικός Εκτός από μια εκλεκτή βεντάλια εστιατορίων της Αθήνας, τα εστιατόρια που μας δίνουν ερεθίσματα για γευστικά ταξίδια είναι πάρα πολλά, οπότε ανοίξτε τους χάρτες από Νάουσα και Σέρρες, μέχρι Ρόδο και Κω, από Αμύνταιο και Θράκη, μέχρι Μεσσηνία και Κρήτη κι από Χαλκιδική και Κέρκυρα μέχρι Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Σαντορίνη και φυσικά Θεσσαλονίκη.
Αυτό σημαίνει ότι οι καλοφαγάδες αυτής της χώρας θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρύτατο πανόραμα γευστικών απολαύσεων, που περιλαμβάνει
πρωτοποριακή και κλασική ελληνική κουζίνα, αλλά και σύγχρονη, γαλλική, ιταλική, γιαπωνέζικο fusion και κοσμοπολίτικη μοντέρνα διεθνή κουζίνα, με
δημιουργίες που μας ταξιδεύουν σε δημοφιλείς γεύσεις της υδρογείου, εξελιγμένες τεχνικές και concepts.
Όσον αφορά τα πρακτικά, το event θα πραγματοποιείται 4 ημέρες την εβδομάδα: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, άρα κρατήσεις θα μπορείτε να κάνετε για 30/6, 1/7, 5-8/7, 12-15/7, 19-22/7 και 26 28/7. Οι κρατήσεις ξεκινούν στις 30/6 ενώ οι λεπτομέρειες και τα μενού όλων των βραβευμένων εστιατορίων μαζί με τις τιμές τους θα αναρτηθούν στο www.athinorama.gr και θα δημοσιευτούν στο επόμενο τεύχος του αθηνοράματος στις 30/6.
Πηγή: ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ